Godišnji sastanak Sekcije za molekularne nauke o hrani Srpskog hemijskog društva
U okviru godišnjeg sastanka Sekcije za molekularne nauke o hrani Srpskog hemijskog društva, preko MS Teams platforme, koji će biti održan u sredu, 4. novembra 2020. u 12 časova, bice predstavljeni nas projekat (Tacka 2).
Dnevni red sastanka:
1. Predavanje dr Petra Ristivojevića, docenta Univerziteta u Beogradu – Hemijskog fakulteta: Procena kvaliteta kore korena belog duda (Morus alba L.) primenom HPTLC-bioautografije-UPLC-MS2 profila u kombinaciji sa hemomemetrijom (izvod predavanja i biografija predavača u prilogu mejla)
2. Predstavljanje H2020 Twinning projekta FoodEnTwin: Report on activities on the project FoodEnTwin- dr Vesna Jovanović, viši naučni saradnik Univerziteta u Beogradu – Hemijskog fakulteta (biografija predavača u prilogu mejla)
3. Predstavljanje H2020 PhasmaFoodprojekta – Milenko Tošić, Director of Innovation, VizLore Labs
4. Glasanje za izbor predsednika i sekretara Sekcije za molekularne nauke o hrani SHD-a za predstojeći period od 2 godine
5. Razno
Da biste prisustvovali sastanku, potrebno je da, ukoliko već niste koristili ovu platformu:
1. kreirate Microsoft nalog
2. eventualno instalirate MS Teams aplikaciju (besplatna je za korišćenje).
Sastanku možete pristupiti putem linka:
Ukoliko većina članova Sekcije bude imala problem sa pristupom, alternativna adresa za održavanje sastanka je na Google Meet platformi na linku https://meet.google.com/zab-ybap-mqi.